Tuesday, 20 September 2011

Colourfull my life





Assalamualikum….walahwalah,,,harap2 semua berada dalam sihat je..entry lepas aku ada tulis pasal kawan2 aku kat sekolah menengah kan..so kali ni dengan berbesar hatinya aku nak story morry lagi pasal SAHABAT aku..kali ni aku nak cerita sahabat aku kat politeknik plak

1)Anis Nur Nadirah aka ann
ini olang mmg aku dah knal la..aku dah 2 sem satu bilik ngan dia..dia ni jenis tak kedekut langsung..aku pun tak tahu cam na aku leh masuk dengan dia ni..dia ni serius la gak tapi kadang2 ja..kalu datang time dia jahat..mmg jahat habis la.hahahha..ann baik hati sanagt.sejak aku kawan nagan dia hidup aku dipenuhi dengan kehidupan jalan jalan pusing2 dunia.serius boleh dikatakan tiap minggu kitaorang jalan2..best ooo…ann..sem depan aku nak duk ngan ko lagi tau..hahahah..
*dia pantang dengan camera..tak suka kamera..so simple..but nice..

2)Natrah bt Satiam aka AWie..
this gurl mmg cute miut beb…dia panggil aku tainy princes tau(sesaja eja salah)hahah…best la ko awie..dia ni mmg banyak idea kalu dia cakap mmg macam2 kuar..kadang2 aku pun terKAGUM ngan dia..haha...u have the smart brain u know..i jeles tau..dia bnyak membantu aku tak kira dalam susah dan 
senang..dan dialah yang suka memanjakan aku..kadang2 aku rasa aku lah paling baby tapi hakikatnya akulah paling old sekali..oopppss!!!..dia ni jenis berterus terang,berani gila beb tapi kalu korang cari pasal nagn dia mmg korang silap la…
*aku suka body ko awie..cantik..serius..tak tipu…



3)Jannah binti abd Rahman aka Jan
hahah..ini pailang johor beb..dia ni gangster kat kolah,,aku tak tahu la kalu aku jumpa dia time kolah dulu mmg kitaorang boleh gaduh la..masa mula2 aku jumpa dia ni aku pk dia ni sombong gila tapi bila dah knal..serius dia ni masuk air..hahha..dia kalu gelak mmg over giler tapi dia ni jenis relax je..apa orang nak kata kat dia .dia wat deeekk je tau..lagi satu dia ni kalu dah benci kat orang dia akan dendam kat orang tu ..tapi dia ni baik hati sanagt  sensitive..jan aku dapat tahu yang ko ngis pasal adik aku ningal n aku tak sempat. nak kc mp3 tu kan…thank jan aku terharu bebenor…
*Jan aku suka bila ko gelak tawa ngan aku..time tu aku rasa happy sangat,,,,terima kasih kawan..

4)Nur Sarah binti Mahamood aka adek
dia ni mmg cute,cantik je..dia ni minat sport.…seorang yang setia..serius aku tak tipu..adek ni jenis tak pandai menipu..tak pandai meminta..tak pandai marah2..dan dia ni akan flow je apa yang berlaku..dia suka sakat aku..masa masuk umah hantu hari tu pun dialah yang jadi hantu xtra yang duk kacau aku..haha..nama je adik tapi nakl juga tau..dia ni jenis pendiam tak selalu sanagt ambik port suka wat kerja dia sendiri je..ok2..dah2 adek la best serius
*adek ko mmg suka cubit aku yeee…suka kan ko buli aku..takpe2

5)Nabila Amira binti zambri aka Abil      
ini gurl mmg aku jeles habis la.dia ni pandai gila melukis,,cantik dah la lukisan dia jenis anime(kartun jepun)yang cute2 tu..aduh jeles nye abil..kalu la aku dapat tangan kau mmg dah lama aku conteng2 dinding bilik ni..abil dia ni terlalu baik sampai ramai yang pijak kepala dia.dia gak sedikit TOMBOI dan slumber..dia ni mmg slow je..abil ni cute kalu dia dibentuk ..tapi dia ni jenis tak jaga penampilan sanagt..klau satu hari nanti aku ada peluang nak make over dia korang jangan terkejut dia akan bertukar menjadi Salena Gomez..hahha
*abil ni suka kucing..sampai la kucing2 pun suka dia..dia ada utra kucing rasanya

ok ni la kawan2 aku yang sentiasa jadi bantal,tempat aku maki,tempat aku lepak2,dan semua la kat deme ni..korang ni kalu korang tak de aku sunyi tau kat poli ni..
aku sayang korang..kalu korang benci aku pun aku tetap sayang korang..
hahah..
salam sayang dari shabat mu Kira Schacaculate Shakira

1 comment:

Natrah Satiam said...

terharunye..rase nk nagis..!!!
hehehehe tp bab body tuh tipu..
AKU GEMOK KOT..!!