Wednesday, 4 January 2012

Baik-baik Sayang...






malam selasa lepas aku join ann,awie ng jannah lepak2 ngan pakwe ann kat medan selera sungai petani...masa dalam perjalanan  nak g tu...tetiba stesen radio yang kami tengah dengar tu pasang lagu<< BAIK _BAIK SAYANG(wali band).aku tersentap seketika.peehhhh ...sakit hati je dengar lagu tu..rasa nak nangis tapi malu...brutal la kan tak amerika la nangis dengar lagu jiwang.hehehehe..lagu tu sebenarnya lagu yang pernah xboy aku nyanyi kat aku...aku tak tahu kenapa sampai ke saat ni aku still tak leh lupakan dia. myb cinta aku terlalu kuat sampai









akusekarang dah tak leh terima lelaki lain selain dIA...KIRA KUMBANG BUKAN SEEKOR SAMPAI BILA KAU NAK MEMBUJANG..uurrmmm entahlah myb sampai aku jumpa orang yang sama seperti xboy aku tu....aku banyak kali cuba2 nak lupakan dia tapi mmg tak boleh...sekarang aku rasa dia dah ada pengganti aku...is ok..aku nak dia bahagia...mungkin ngan aku dia tak happy..so aku snggup la lepaskan dia sebab orang cakap kalu kita sayangkan dan cintakan sesorang kita mesti biarkan dia bahgia walaupun bukan dengan kita..ok itu yang aku sedang lalui tapi sakit yang aku dapat...eeee..pas kejadian tu..ann dah mula jadi jahat duk selalu pasang lagu tu...eeerrkk..mmg kau jahat n..kau tengok sekarang aku teringat balik kat fizi...macam nak nangis lak bila tulis antry ni.....dah2  sebelum laptop aku rosak terkena air mata aku ni baik aku stop...k salam..love u al


1 comment:

Natrah Satiam said...

nk pasang gak nnti lah..hahah